29.11.10

comel tetapi faking .

sebelum apa-apa , ghua tahu , who am i to judge ? 

Ghua sedar tabiat ambil gambar angle kamera atas kepala , kerling sikit , mulut muncung / senyum akan buat luols ++comel .  Tapi ghua benci . b e n c i .

Bagi ghua , lebih baik lu tunjuk wajah natural lu dari faking that beautiful face . Wajah lu bukan boleh berubah pun kalau amalkan tabiat ambil gambar macam tu . Kalau ambil gambar macam tu jerawat boleh hilang ke , parut eksiden boleh tak nampak ke , jeragat menyembunyikan diri ke , oke baiklah , teruskan . But nothing change , love . Jerawat tetap beratur atas dahi , bawah dagu dan sekitar kawasan misai .

Menampakkan kecomelan dengan niat supaya orang lain puji kata comel , cantik , menawan , seksi bukan macamtu caranya . Ergh , bila strangers bilang lou cantek banget pada foto faking bisa membuatkan lou gembira ? Ah , dunia .

Ghua faham lah dan boleh menerima kalau yang melakukan tabiat tersebut mereka yang masih remaja , anak-anak muda . Tetapi love , lu dah masuk umur wajib kahwin , dah berkerjaya lagi . Desperate sangat nak dapat calon ke sampai amalan budak-budak lu amalkan ?

Tabiat ni bukan saja love-love diluar sana saja yang buat , bersepah juga mate-mate yang menjadikan amalan bergambar macamtu . Dan lazimnya love-love yang membuat tabiat samalah yang tertarik dengan mate-mate macam tu . 

Kena dah tu , dua-dua wajah tak reti jaga , ambil gambar 'macam la' comel , bila dah kenal , dua-dua tarik diri , baru lu tahu kebenarannya . Tahu pulak taknak wajah yang macam biawak . Eh , bukan biawak ni ke yang lu komen gambarnya cantik , comel , seksi tadi ?

Hey , grow up love , mate . Lu bukan budak pergi sekolah minta duit mak ayah lagi . Lu dah ada pendapatan sendiri . Ghua troll kang lu butthurt , bukan ghua tak kenal perangai lu . Baik ghua delete je dari senarai rakan , ghua tak sakit hati , lu pun tak sakit hati , kan ?

MMUAH !!

5 ulasan:

Afzainizam berkata...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

muaahhhhh budak kecikkkk itewww comel

KeCiK berkata...

Gua susah hati. Gua buat pose macam mana pon orang tuduh gua comel. Gua dah tak tau nak buat apa.

r.k berkata...

Afzainizam : Welcome aboard mate .

KeCiK : Lu patut hukum bunuh dekat mereka yang tuduh lu macamtu .

cik elina berkata...

haha .
ayat lu pedas .
gua suka .

r.k berkata...

pedas memang sedap , tapi jaga-jaga , jangan sampai buasir .

XD

terima kasih cik elina .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...