21.2.10

Masih berbisa

Maintain 110 saja atas lebuhraya . Bukan boleh percaya sangat musim-musim baru lepas raya ni . Haiwan suke sangat main atas jalan , kalau hilang kawalan susah . Tak sempat sampai gua dah text abang gua , beliau lagi muda dari gua tapi gua panggil dia abang . Oh ya , beliau yang gua gelar Si Jebeng . Gua tanya masa perlawanan akan berlangsung . Tak sabar  tak sabar !

Game bermula tenang , Si Jebeng pulang dengan Si Ayah . Lima-kosong agregat lapan-dua , N.Sembilan mara ke suku akhir piala F.A . Gua sempat tengok perlawanan Kelantan-Kedah di saluran RTM , Kedah menang gol di tempat lawan . Berbalik kepada perlawanan luar negara , gua dan Si Jebeng layan so-so saja . Boring . Kalau skor dua belas-sebelas mungkin tak boring . Chelsea menang dibantu oleh kecekapan Petr Cech dan kesuperan Didier The Destroyer Drogba . Kerapuhan midfield jelas terpamer . Malas gua nak ulas . 

Lepas game baru gua tahu ManU kalah tiga-satu ditempat lawan . Tewas dengan pasukan bimbingan Mr Moyes , Everton . Menyesal gua tak iya-iya gembira masa Drogba skor . Menyesal .

...

Dah larut tapi macam biasa gua tak berjaya melelapkan mata . Tiba - tiba Si Jebeng tanya pasal voltan-arus-rintangan . Gua saja nak test power , gua suruh beliau bawa soalan yang susah sangat tuh . 10 saat saja gua setel 3 soalan . Si Jebeng membatu macam Si Tanggang , keras . Kagum dengan kehandalan gua . Gua pula ada macam riak sikit-sikit . heh .

4 ulasan:

sarahunny berkata...

sampai hati kau tak kenal aku dah babe. apa bukti ko nak bro?

R.K berkata...

hehe , oke-oke ^^

mizah Arshad berkata...

beri kan aku nyawa .

R.K berkata...

nak amek jah .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...