3.9.10

penulis 100penulis


Time riot ramai-ramai baru syok , baru die punya feel menaik . Kalau dua tiga ekor , hebat macam Hang Lekir pun , feel dia kurang bila tengok kawan-kawan rebah dan kita pergi tolong . Sama macam kalau 'menonton' gig . Tak ke sejuk bila join gig empat lima kerat saja . Sampai bunyi aircond pun boleh dengar lagi . 

Hidup pun kena ada kawan , kawan yang macamana tu terserah kepada masing-masing . Siapa yang tidak mahu yang terbaik untuk diri masing-masing , betul .

Kalau hidup ni semua sama saja , fotostat , tak menarik lah . Bosan . Jadi , bila ghua dengar tentang 100penulis , ghua jadi macam "wow , intinya ?" . Rupanya diorang baru nak setap . Melihat kepada kekosongan dan mereka masih belum ada inti tetap , ghua jadi "apa salahnya" .

Sekarang ni tinggal tengok arah dan halatuju 100penulis . Samada ikut arah jam atau menghala ke barat daya , itu semua masa yang tentukan .

2 ulasan:

100penulis berkata...

sy pun sedang perhati arah tuju blog ni, ye lah, 100 editor, 100 macamlah karenahnye kan?

apapun better 100 orang blogger yg kita kenal dari 1000 orang yang tak rapat.. heh

*tak ikut arah jam, ikut tiupan angin je :D

R.K berkata...

sikit-sikit lama-lama jadi bukit .. :)

*angin , bawakan daku pergi , ceh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...