13.10.10

komuniti terkini !

Kehidupan yang tipikal dan klise memang membosankan . Ya , mungkin tipikal dan Klise adalah sesuatu yang dikatakan 'boleh diharapkan' untuk sesetengah individu , tetapi bosan tetap bosan . Eh , tengok , 'tipikal dan klise' pun belum tentu tipikal dan klise bagi pendapat individu berlainan . 

Ghua pernah beritahu tentang kemasukan ghua ke komuniti 100penulis dan untuk bersikap jujur , komuniti tersebut memang tidak membosankan . Dengan himpunan editor yang ramai , dari pelbagai point of view , pelbagai suasana peningkatan umur , pelbagai kebolehan , ya , ia tidak tipikal dan klise . 

100penulis adalah tempat untuk ghua habiskan masa membaca pelbagai kisah , tips , petua , pandangan dan ada juga cereka . Dengan sebegitu banyak maklumat , sebahagian ghua telah diisi dengan perkara berfaedah .

Bagi luols yang masih belum tahu kujudan 100penulis ini , jangan berlengah , kerana luols mungkin akan dilabel outdated . keh keh keh 

Ghua celen luols taip '100penulis' dekat carian google dan luols akan menemui kami !!

10 ulasan:

nur.sa berkata...

siap nak celen.hehe.

hidup 100penulis! (tiba-tiba)

^^

r.k berkata...

kene celen la , baru ada thrill ..

^^"

dya adriza berkata...

AS6

Hhahaha! Nak celen ek. Or sebab awak x nk tinggal link 100penulis kat sini hehe..

Latest Entry : Coret2 Pertandingan Debat Inter Unit 2010

ASaDa RyutaRo berkata...

AS6

saya terima celen itu. baru cuba jugak menaip 100penulis dekat google. huhu.. hebat!

r.k berkata...

Dya : eh kan ada banner kat sidebar tu !

Asada : jumpa kan ? yang pertama lagi !

MuJE berkata...

AS6

jom meriahkan 100 penulis! seyes aku tak sabar nak gathering ni.. nak kenal seko-seko yang buat bising kat 100penulis ni...hehe

Jom blogwalking bersama MuJE!

Ilidina.. berkata...

AS6

terime celen itu..yahh..hehe

latest entry: http://kamutaksalahtekan.blogspot.com/2010/10/school-experience-sandgate-primary.html

r.k berkata...

MuJe : gather tunggu lama sikit baru ada naik rasa rindu !

Ilidina : yes , the celen taken !

soclose2213 berkata...

AS6
nak kenal boleh..?? nge nge nge

http://soclose2213.blogspot.com/2010/10/graduasi-tabika-perpaduan.html

r.k berkata...

buleh-buleh tadahal , hai , saya bukan rain ..

ghua seekor kutu .
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...