15.1.10

Hangin Pahit Sekolah Menengah Teknik

Gua nak cek kalau-kalau adik gua diterima masuk ke sekolah teknik tahun ni .

Search google


Lu ada nampak  moe.gov.my ? Ke gua yang kene upgrade power kanta mata gua ?

Gua tak putus asa . Gua klik dekat laman yang ada . Untuk saja-saja nak cakap , gua penah klik dekat link yang sama semasa usaha untuk tolong adik gua memohon secara atas talian . Tapi kali ni , bila gua klik dekat link yang sama . Dia keluar



Gua klik laman lain , beliau feed link ini . Gua klik dan keluar


Gua masih semangat walau hati dah ada unsur-unsur yahudi . Gua pergi dekat http://www.moe.gov.my/. Gua search teknik .



Gua klik link itu dan keluar .




Kalau dalam semakan katakan dalam semakan ,
Jangan saya ternanti-nanti ,
Kalau malas nak buat kerja pun sila katakan ,
Biar saya jadi pengganti .

Kalau ada siapa-siapa yang membaca dan mempunyai link sebenar . Sila berikan kepada gua . Tak ada hadiah , tapi gua akan sangat berterima-kasih . Adik gua muda lagi . Bukan saja-saja gua nak maki gov.my dekat sini . Gua nak cari mana kalau bukan dalam internet . Kalau google search pun tak ada dekat mana lagi available ?



Gua ingat semua dah kene rekrut jaga harta gereja . Takut nanti fund kerajaan habis dekat wang pampasan saja . Tiada peruntukan nanti , tak boleh nak markup .

Nak harap cari dekat gov.my , tak dapat , lepas itu hantar feedback ? Siapa-siapa yang pernah hantar komen/cadangan/rungutan dekat laman web FAM pasti tahu bagaimana rasanya . Hangin pahit .

9 ulasan:

mizah Arshad berkata...

nak rama rama !

nazrien berkata...

portal kerajaan memang lemau..

R.K berkata...

miza : nanti i belikan satu .. u nak kaler ape ?

nazrien : lemau sampai bila ? satu dunia boleh access .. memalukan .

jaarsmtd berkata...

sabar le ek...mungkin esok 18/01/2010, semakan ke sm teknik dan vokasional boleh dilakukan. Mendaftar ke sekolah pada 25/01/2010 ini, harap maklum...

R.K berkata...

mr sekolah teknik dungun ,
saya tahu 18 keluar result dan 25 masuk sekolah .. saya dah tanya siap-siap masa cuba hantar borang manual . terima kasih jua atas concern anda.

*cubaan penghantaraan borang gagal . kerani itu suruh online sahaja . padahal sebuah lagi sekolah teknik berstatus 'elit' menerima penghantaraan borang tersebut . berat sebelah .

mizah Arshad berkata...

saya nak kalerful ! :)

R.K berkata...

Mijah ||

kalerland i bina mijah oi !

N A N I berkata...

memang hampeh...
saya pon ada try cari jugak..
for my cousin tapi result dpt gitu jgk lah..
mcm hape tah...-___-"

sabor bebeno...
pastu nak check tawarn kemasukan ke2 pon tah bila kat ne tah.

R.K berkata...

akceli N A N I ,
adik gua ada tepon , dia cakap dia dah dapat .. kawan dia cek-kan .. kat alamat url apa tu yang gua tak tahu ..

adik gua try sendiri carik pun dia tak jumpa .. susah betul , padahal bende ni patut menyenangkan . where is the rakyat didahulukan pencapaian diutamakan ?

anyway , quite hepi la at least my brother application accepted .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...