26.4.10

Ghua predict lapan tapi lain jadinya

Ghua tak sempat tempah tiket pergi Stamford Bridge tadi . Bukan sebab apa , ghua  ada paper hari Isnin . Ghua takut ghua overjoy . Ghua siap-siap sarung jersey Chelsea ori , pakai wangi-wangi pegi pasang setap kat Liverpool Corner . Port ni tadahal lu nak maki-maki . Sebab semua kaki maki . Yang kena maki , tahan je lah lepas tu maki balik bila ada chance . Kalau lu tak kreatif nak kilas makian , ghua cadangkan lu pegi cari port lain .

Tengah sedap lawan-lawan maki , Chelsea tukar player . Ada player muda masuk . Beliau tak pakai baju lagi masa ni . Sorang blues dah bebunyi "sedap ah budak ni masuk , bagus ni" .

Sorang saitan cube nak cari point tanya ghua , " Sapa ni?"

Sam Hutchinson . 19 tahun , dari akademi . defend belah kanan . Ghua sengih sikit di hujung ayat . Saitan pun terbang pulang hampa kerana langit malam bertukar warna . 

"Awal balik bro ?"

2 ulasan:

areev19 berkata...

heee...sronok2...tq comment bro :)

R.K berkata...

saitan tu saitan baru port tu . beliau tak kenal ghua sapa lagi . haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...