14.4.10

tidak update .

ade dua orang tiga orang tanya ghua , kenapa ghua tak selalu update blog ghua .

Ghua bukan tamo update , tapi update banyak-banyak pun untuk apa . Ghua bukan nak jadi terkenal dan kaya macam redmummy . Ghua bukan kejar populariti macam ______ . Selalu jenis-jenis yang mudah popular ni adalah golongan wanita . 

Ya lah , wanita (perempuan) kalau tulis pasal suka makan aiskrim yang panjangnya hanya lima baris pun orang dah komen ramai-ramai . Cuba kalau laki-laki ...

Ada juga golongan lelaki yang popular macam Pipiyapong , Primajohnna dan Lucy Maximus . Tulisan mereka berkualiti sejajar dengan umur yang tua dan pengalaman yang ada .

Ghua kalau boleh nak jaga kualiti post ghua . Kalau ghua asik nak story saja pasal semua hidup ghua , ghua takut ghua jadi 'orang yang sentiasa betul' . Dah semua benda ghua tak puas hati ghua balun kat blog . Semua orang ghua label salah , ghua saja yang betul . Itu dah macam Yahudi .

Kalau ghua update salu pun , luolz cuma pandai baca ja pon .. bukannya nak berikan nyawa .. kan ! ("^_)

5 ulasan:

mizah Arshad berkata...

aku terasa !
sbb suka tulis pendek pendek !

mcm mana ? hee .

Amirah Rashid berkata...

beri nyawa tu ape? ehhehe :D

R.K berkata...

Jah : blog lu , suke lu lah nak tulis hape . hehe

Amirah : ha , macam ni la lebih kurang beri nyawa .. terima kasih ! ("^_)

ked :) berkata...

babe,releks ah..

haa,,aku dah beri nyawa dah..
HAHA :D

R.K berkata...

thanx a lot cik ked , boleh benafas sikit ha .. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...