8.4.10

Tragedi kedai makan India .

Mula-mula , ghua ingat nak cerita keseronokan ghua lepak Old Traffrod malam hari tu . Seronok dia , zahir dan batin cakap lu . Tapi , nanti orang kata ghua riak pula dapat pergi Old Trafford bawak balik kepuasan zahir dan batin . So , ghua simpan sendiri lah memori tu .

...

Dahaga sangat rasanya lepas menyaksikan pasukan Manchester United gagal ke separuh akhir Champions League . Manchester United lagi , Chelsea ghua takda cerita apa pun . Bukan sebab apa , sebab dah tak layak . Match dikasari oleh pengadil , semua orang tahu . Dah , sebelum ghua jadi macam Sir Alex , baik ghua berhenti maki Wolfgang Stark .

Jersey Chelsea original ghua sarung sebelum turun minum dekat sebuah warung mamak , er .. india . Usai gelas teh o ais limau pertama , ghua oder satu lagi . Aney pasang dvd wrestling . Peh , hidup lagi rupanya Christ Benoit (R.I.P) . 

Adalah dalam 50 meter dari tempat ghua minum , sebuah Saga baru kaler kuning berhenti . Dua orang budak-budak turun . Tinggi adalah lebih kurang macam manusia . Ghua layan saja dvd . Lepas tu ghua dengar dari jauh , "fark celsi" . Ghua jeling nipis saja , nak kopem dari mana suara saitan tu . Sah , budak-budak tadi punya angkara .

Dari jauh , sekali lagi mereka memaki sambil menunjukkan isyarat tangan lucah . Ghua bangun , berjalan lebih kurang 50 meter kearah budak-budak terbabit. Sampai dekat , ghua tak lengah  

Ghua Azan .

Menjerit-jerit budak-budak tu , bertukar jadi asap dan kemudian hilang . 

9 ulasan:

sarahunny berkata...

hah? kau azan? aku tak faham..

Amirah Rashid berkata...

asl x panggil gua skali? blh tlg azankan skali. haha

eddie dewanaga berkata...

hahaha... dasar setan iblis, tak boleh dengar azan.

R.K berkata...

sara : ghua melaungkan azan . 'bang' bak kata otai-otai .

amirah : tak sempat dah , kang lari pulak budak-budak tu .

eddie : dasar saitan lah , maki dari jauh je . budak-budak ...

mizah Arshad berkata...

hahaha , aku penah kena azan dgn warden asrama aku dulu !
kes tak turun berjemaah maghrib !

hahaha

kisah silam , kisah silam !

R.K berkata...

bertukar jadi asap tak jah ?
haha

mizah Arshad berkata...

asap dah cecah atap , ustazah tu dah siap renjis air penyembur yang guna untuk gosok baju kat muka aku dah yang !

orang cakap selamat dunia akhirat lah ,
siap bagi pakej cuci toilet waktu wiken tuh !

dasat tak dasat wa dulu !
nasib mak aku jenis tak kaki azan kan yang ! kalau buat kira kira nih , silap haribulan mak aku suh aku azan kat surau rupanya , dah liat subuh ! biase lah kan , cikgu ! kaki bebel je , takdo lah sampai kaki tangan kan ! hee .

R.K berkata...

nak didik kau yang , kalau kau asik liat ja , memang aku panggil cinta hati semuanya pakat azan-kan kau . haha

mizah Arshad berkata...

oh tidakkkkkkk ! hahaha
untuk hari hari yang takdapat nak jumpa , take care taw yang ! HUGSS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...