1.4.10

Menjelang Maghrib 3hb

Menjelang Maghrib hari Sabtu ini , semua orang asyik bercakap tentang kecederaan Wayne The Rudeboy Rooney . Tak kira siapa , penyokong ManU , Arsenal , CFC , Blackburn , AFC Keown , Perlis mahupun Taman Permai FC . Hebatkah Rooney ? 

Adakah kehebatan beliau mengatasi Manchester United ? Rata-rata so-called-peminat ManU menzahirkan rasa runsing kerana kecederaan Rooney . Ya , terbukti ManU adalah one-man-team . Takut sangat Rooney tak boleh main . 

Eh , luolz tahu tak yang Didier The Destroyer Drogba juga tengah peluh-peluh atasi kecederaan lutut untuk perlawanan Maghrib Sabtu ini ? Ada peminat CFC bising-bising ? Tak , sebab CFC adalah football-team . Player atas padang 11 orang .

Luolz tahu tak , Essien , Ivanovic , AshleyCole , Bosingwa , Carvalho sedang injured ? Zhirkov pulak baru baik dari kecederaan . Barisan pertahanan semua ni bhai . Ada peminat CFC kecoh-kecoh sangat bila jelas yang pertahanan goyah ? Tak , sebab CFC adalah football-team . Player atas padang 11 orang .

Ghua ada rasa macam pelik juga , yang luolz peminat ManU semua bising-bising bila Rooney cedera , sebab apa . Padahal player 14 orang atas padang , 2 orang lagi kat sebelah Sir Alex . Tu pun nak takut lagi ke ?

Ghua rasa , perlawanan malam itu nanti tak penting sangat siapa starting eleven kedua-dua pasukan . Yang menjadi perhatian nanti adalah pemain ke 12 hingga 16 ManU . Tunggulah , luolz pasti percaya .

6 ulasan:

The Lighting Hope berkata...

yang terbaik a bro..

R.K berkata...

yang akan membezakan game malam itu adalah pemain yang tak pakai baju kaler biru dan merah .

Shed Ultras berkata...

gud point bro.. dlu ronalbi..skg rooney.. they can't accept they're one man team..

R.K berkata...

diorang tunjuk , tapi tek pernah nak mengaku . hipokrit .

Amirah Rashid berkata...

yehaaa. jmpe lg sorg chelsea's fans. hehe ;D

R.K berkata...

yeha , andre andre !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...