19.12.09

Roof Sealer

Siling dapur sudah berkulat. Atas dasar tanggungjawab aku berusaha untuk menampal atap yang bocor. Itupun selepas kata-kata semangat dalam pelbagai bentuk yang possible dari Si Ayah. Satu hari, Si Ayah malas nak naik siling. Penat katanya. Sebab big boss pun malas, aku dengan penuh respect pun jadi malas.

"Alah, kau naik je la tampal sikit-sikit. Tak-kan nak tunggu ayah jugak. Kata nak kawen " , sempoi je Si Ayah berbahas. Sepantas kilat aku naik tangga dan tampal atap. Silikon sudah habis pun aku duduk juga dekat atas tu. Nak kawen punya pasal.


("^_)

8 ulasan:

mAxx berkata...

bersanding pun atas siling ok. huhu

R.K berkata...

orang nak amek gamba dari bawah je la.. through lubang naik siling.. haha

BuLaN iTu aKu berkata...

haii kamoo.. datang singgah kejap.. terima kasih atas nasihat kamo...
salam perkenalan

R.K berkata...

=) salam kenal..

sabar banyak-banyak bulan.

cik EPAL berkata...

macam malas..haha :D

R.K berkata...

malas jugak la.. haha ^^

RJ berkata...

mungkin sebab lepas ni ko akan membina rumah tangga.jdi ko kene pratis untuk tampal2 siling.salam kenal mengenal.

R.K berkata...

tampal siling praktis untuk membina rumah saja..

haha ^^
salam kenal-kenal ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...